Social Media - Harderwijk

Social Media Harderwijk

Wil jij dat jouw bedrijf meer betrokkenheid en merkbekendheid opbouwt op social media?

Daisycon
Vindbaar zijn op Google
Instagram logo

Inzetten van social media

Social media is een belangrijk middel om je merk te promoten, bestaande klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren. Social media marketing is geschikt voor kleine bedrijven omdat het goedkoop en laagdrempelig is. Wereldwijd zijn er maar liefst 2.77 miljard social media-gebruikers. Of je lokale klanten wilt bereiken of je webshop wilt gebruiken om je producten over de hele wereld te verzenden – social media is het meest effectieve kanaal om mensen te laten weten dat je bestaat.

inzetten van social media

Betrokkenheid vergroten

Het belangrijkste wat je moet doen als bedrijf op social media is relevante content posten. Als rijschool is het bijvoorbeeld belangrijk om te posten als er weer mensen geslaagd zijn en als makelaar is het goed om nieuw beschikbare woningen te posten. Maar je kunt bijvoorbeeld als rijschool ook tips plaatsen voor autorijden tijdens gladheid of andere tips. Het doel hiervan is dat je relevante content hebt voor je volgers. 

Merkbekendheid vergroten

Naast het vergroten van de betrokkenheid kun je als bedrijf ook héél goed de merkbekendheid van jouw bedrijf vergroten! Dit is een heel belangrijk onderdeel voor jouw bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld door middel van advertenties een bedrijfspagina op Facebook of Instagram met veel likes en followers creëren waar je vervolgens veel leads uit kunt halen.

Begin vandaag nog

Octopus Marketing kan jouw bedrijf goed op weg helpen op social media door de ervaring die is op gedaan bij andere opdrachtgevers. 

Benieuwd hoe? Neem dan contact op via het contactformulier.

"Begin 2021 een samenwerking gestart met Philippe van Octopus Marketing. Tot nog toe erg tevreden met de marketing diensten!"
"Mijn rijschool had begin 2016 niet veel klanten. Sinds Philippe een betere website heeft gemaakt en verschillende campagnes heeft opgezet gaat mijn bedrijf beter dan ooit. Tegenwoordig werk ik met wachtlijsten, zoveel vraag is er naar mijn diensten! Zeker een aanrader!"